Најновије вести

Вриједна помоћ за породицу Новак (видео)

Удруженим снагама наше двије екипе волонтера из Брчког и Бијељине, који су путем турнира Тројка из блока сакупљали средства, помогнута је породица Новак која се живи у мјесту Брезово поље које се налази на половини пута између ова два града.

Детаљније...

Гастро дан у Козарској Дубици

Десети по реду Гастро дан одржан 06. Јула, испред Спортског центра у Козарској Дубици. Као и претходне године, прошао је у знаку хуманости и доброг дружења, а све захваљујући Туристичкој организацији Козарска Дубица.

Детаљније...

Трећа Тројка из блока одржана у Ослу!

Норвешки огранак Хуманитарне организације Срби за Србе 15. јуна организовао је трећу Тројку из блока у главном граду Норвешке! Уз помоћ пријатеља организације, донатора и учесника сакупљено је укупно 3.000 NOK.

Детаљније...

Тројка из блока по други пут у Пошгруну

Тројка из блока и у својој осмој сезони, труди се да својом енергијом мотивише све већи број градова у дијаспори да се прикључе највећем хуманитарно-спортском каравану. По други пут, норвешки огранак Хуманитарне организације Срби за Србе одлучио је да премијера Тројке из блока буде у Пошгруну!

Детаљније...

Биоскоп из блока настављен и у јуну!

Након тридесет и пет пројекција филма „Ви идите – ја нећу” које су одржане у марту, априлу  и мају широм света, Биоскоп из блока настављен је и у јуну када су одржане још две нове пројекције!

Детаљније...

Успјешно одржан први Стони тенис из блока у Бијељини

Дана, 28. јуна од 18 часова у сали Пољопривредне и медицинске школе у Бијељини, успјешно је одржан први видовдански Стони тенис из блока. Овом приликом уз помоћ учесника и пријатеља организације скупљено је 433 КМ за помоћ вишечланим породицама.

Детаљније...

Трактор са прикључном косом за породицу Косовац из Бањалуке!

Још један трактор стигао је за још једну вриједну српску породицу. Овај пут за породицу Косовац из мјеста Радињача код Бањалуке.

Детаљније...

У јуну 6.690 СМС порука на 7763

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ покренула је почетком марта 2015. године националну кампању за помоћ социјално угроженим породицама широм Србије у сарадњи са мобилним оператерима Телеком, Теленор и Вип. Путем хуманитарног СМС броја 7763 у току јуна пристигло је укупно 6.690 порука, а од почетка акције укупно 175.838 порука.

Детаљније...

Журка из блока одржана у Сремчици

Дана, 21. јуна у 18 часова, у кафе Стадиону у Сремчици, успешно је одржана Журка из блока. Чланови, волонтери и пријатељи Хуманитарне организације Срби за Србе овом приликом сакупили су 35.710 динара!

Детаљније...

Успjешно одржана прва Тројка из блока у Франкфурту!

Дана, 22. и 23. јуна, први пут одржана је манифестација „Дани културе Србијеˮ у Франкфурту.

Детаљније...

Прва „Шрауба из Блокаˮ одржана у Херцег Новом

У суботу, 29. јуна, плажа Бијела вила била је мала да прими све љубитеље ватерпола који су се на позив наше организације одазвали и узели учешће у првом хуманитарном ватерполо турниру до сада.

Детаљније...