10. јула 2017.

Хум. фудбалски турнир у Новом Саду

Хум. фудбалски турнир у Новом Саду
Хуманитарна организација Срби за Србе и Sport Magic центар организовали су 10. и 11. јуна хуманитарни турнир у фудбалу Sport Magic куп - учествовало је 20 екипа, а захваљујући њиховим пријавама прикупљено је 95.000 динара за породицу Богићевић из Нове Црње!

2017. донела је много нових спортских активности кроз пројекат Тројка из блока - играо се пикадо, стони фудбал, стони тенис, шах, beer pong, опет се играла одбојка, па је ред дошао и на фудбал. Идеја о хуманитарном турниру у фудбалу дошла је са терена Спортске магије - препознали су мисију и идеју СРБИ ЗА СРБЕ и организовали своје фудбалере да се такмиче и помогну онима којима је најпотребније.

На крилима најуспешнијег такмичења у брзом шутирању тројки које је организовано пети пут у Новом Саду, догодио се и овај, најновији спортски и хуманитарни успех.

Фудбалска публика окупила се и цео викенд посветила борби за бољу будућност угрожених вишедетних породица. НЕМА ПРЕДАЈЕ - од кошаркашке до фудбалске лопте - од свега правимо бољу будућност наше деце!

 Бронзана екипа

 Сребрна екипа

Најбоља екипа била је Павле Пајкерт, а прва три места добила су пехар за успомену на витешку спортску борбу у знаку хуманости. Велики дан за велику породицу СРБИ ЗА СРБЕ - на фудбалским теренима водиће се борба још много година, борба у којој побеђујемо против сиромаштва!

 Златни момци - победници турнира, екипа Павле Пајкерт

ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!

Повезане вести

Коментари