65. Међународни београдски сајам књига

Хуманитарна организација Срби за Србе већ традиционално учествује на Међународном београдском сајму књига, који је овог пута био 65. по реду од 23. до 30. октобра. На штанду у Хали 4, за којим су обично наши волонтери који радо одговарају на сва питања која посетиоци могу имати о раду организације и како се могу укључити, посетиоцима је представљен Годишњи извештај наше организације. Поред тога, су могли да купе и производе из манастира Бањска и наше продавнице.

Учешћем на Београдском сајму књига, успели смо да подигнемо свест о организацији и породицама којима помажемо, а такође смо успели да прикупимо велика новчана средства. Сајам пружа платформу организацији да се повеже са широком публиком људи који су страствени за књижевност и хуманитарни рад, па самим тим желе да промене животе оних којима је помоћ потребна.

На београдском сајму књига прикупљено је 128.850 динара донација. Велико хвала свима на помоћи око прикупљања донација, продаје али и промоције наше организације, што је уједно и кључна ствар на овом сајму.