ALL Star утакмица у Београду

Летња кошаркашка Лига, која је део пројекта IT Liga, организовала је по други пут хуманитарни догађај. Наиме ALL Star утакмица се традиционално одржава сваке сезоне где се заједно са хуманитарном организацијом прикупља новац који се прослеђује даље онима коме је најпотребнији.

Ове сезоне организован је 4. септембра и то је био хуманитарни дан у организацији са хуманитарном организацијом Срби за Србе. Овај јединствени ALL Star меч окупио је играче из 7 екипа:

  • NETCONOMY
  • HDL DESIGN HOUSE
  • GRAPHIC BEAST
  • EDEJA SOFTWARE
  • BIRDSEYE VIRTUAL PRESENCE
  • ALGOTECH
  • AXIOS RAGAZZI

Цео концепт је осмишљен тако да по 3 играча из сваке екипе учествује у ALL Star утакмици. Једна екипа носила је назив Joberty, а друга HelloWorld, тренутно две водеће компаније за оглашавање ИТ компанија у Србији. На улазу на терен налазила се кутија где је публика донирала новац. Такође осмислили смо и хуманитарну томболу која се симболично наплаћивала и похваљујемо све јер су се радо одазвали и учествовали, а чекале су их вредне награде од спонзора ALL Star утакмице.

Тог дана сваки играч могао је да учествује у шутирању тројки, где се пријава за то наплаћивала и на тај начин додатно је прикупљен новац. Победника у шутирању тројки чекао је поклон који су обезбедили спонзори ALL Star утакмице.

Средства су се сакупљала током целе сезоне Летње Лиге. Свака техничка грешка се наплаћивала 600 динара као и искључујућа грешка у износу од 1200 динара. На тај начин прикупили смо 32.910 динара који смо донирали у хуманитарне сврхе Средства сакупљена од донација гледалаца, хуманитарне томболе и шутирања тројки износила су 13.590 динара, што даје укупан износ од 46.500 динара који је скупљен и прослеђен хуманитарној организацији Срби за Србе!

Захваљујемо се свим људима добре воље који су учествовали и подржали нашу хуманитарну акцију. Било је то једно сјајно поподне на Ади Циганлији!