Бадњак из блока као најава успешне 2023. године

Уочи Бадњег дана и најрадоснијег Хришћанског празника Божића, нишки волонтери хуманитарне организације Срби за Србе су били никад вреднији у мисији прикупљања помоћи за вишедетне породице широм Србије и нашег региона.

Нишлије су 05. јануара од 9 до 14 часова биле у прилици да на две локације, у Обреновићевој улици и у тржном центру Стоп Шоп, учествују у првом хуманитарном догађају у новој години. По топлом и пријатном времену, помало необичном за ово доба године, дељени су Божићни бадњаци и Божићна пшеница. Једино услов био је послати СМС на 7763 или дати добровољни прилог и наравно осмех.

Наши суграђани препознавши пријатну атмосферу проузроковану лепим дружењем наших волонтера одазвали су се у великом броју, а као резултат свега послато је неколико десетина хуманитарних СМС порука и  прикупљено је 42.380 динара хуманитарне помоћи.

Волонтери хуманитарне организације Срби за Србе су уз осмех и задовољство привели крај догађаја жељно ишчекујући наредни. Као што смо споменули неколико пута до сада, наредни догађај.

Велика захвалност свим добрим људима који су учествовали у организовању и спровођењу данашње акције и без чијег ангажовања ништа не би било могуће, као и свим нашим суграђанима који су се одазвали у великом броју и без чијег учествовања и добре воље ништа не би имало смисла!