Баскет из блока успешно одржан у Бабушници! (видео)

Kaраван Тројке из блока по први пут дошао је у Бабушницу, општину на југу Србије! Иако се ради о малој општини, показало се да су људи у њој велики!


Окупљени око заједничке идеје помоћи угроженим породицама бројни пријатељи и волонтери наше организације из Бабушнице, Ниша и Пирота одлучили су да у суботу 28. августа организују и учествују на првом Баскету из блока.


На Старом игралишту присуствовали смо споју хуманости и спортског умећа а резултат је 50.600 динара који су прикупљени за помоћ угроженим српским породицама!

Током одигравања турнира, спонтано се организовало и такмичење у брзом шутирању тројки, у коме је учествовало 50 тројкаша!

Догађај су улепшали Анђела Станимировић и фрулаш Душан Антић који су извели неколико родољубивих песама које су распалиле атмосферу.

У конкуренцији 11 тимова победници су:

  1. Z-mobile Babuja
  2. Сплеш
  3. And One

Најбољи показатељ вредности које овај пројекат носи догодио се након турнира када је победничка екипа свој пехар поклонила дечацима из And One тима који су својим талентом и хуманошћу задивили све присутне.

Надамо се да је ово само почетак хуманитарних догађаја у Бабушници и да ћемо са истом енергијом наставити у месецима и годинама које следе!