Бела из блока у Тројци

Још један спектакл у бастиону Приједора – Урије, одржан 11. децембра. Мјесто збивања – код Олета у Тројци, гдје друго да се организује позната поткозарска карташка игра Бела него код дугогодишњег пријатеља организације. Већ традиоционално Бела из блока у Тројци има фантастичан одзив и успјех. На Бели је скупљено укупно 1.106 КМ од учешћа на турниру и донација кроз донаторску кутију.

Читав дан је у духу хуманости и дружења, локал као и увјек буде испуњен до последњег мјеста. Стари, млади, играчи, гости, посматрачи, генерално сви људи што су тај дан дошли, у празничној и сложној атмосфери, провели су у шали и дружењу уједно помажући породицама из Приједора у склопу овогодишње реализације помоћи.

За такмичење се пријавило 8 екипа, а прва три мјеста заузели су:

  1. Никола Чађо и Владан Босанчић
  2. Остоја Грубљешић и Бранка Борић
  3. Марко Давидовић и Марко Вујанић

Велико хвала свим Приједорчанима на фантастичној години, још једној у низу рекордној за овај град што се прикупљених донација тиче!

Такође велику захвалност дугујемо нашем дугогодишњем пријатељу Остоји Грубљешићу Олету на великој помоћи и подршци не само организујући догађаје у локалу већ и константном одазиву на све догађаје које у Приједору организујемо. Ништа мању захвалност дугујемо свим Приједорчанима који из године у годину све више препознају наш труд и рад и највећи су „кривци” што сваке године нижемо успјех за успјехом, заиста наклон до пода!