Бенч из блока отворио сезону у С. Митровици

Прва акција Тројка из блока у Сремској Митровици одржана је 28. априла у теретани Матрикс. На такмичењу Бенч из блока уз помоћ 6 такмичара и много више гостију скупљено је 12.040 динара!

Борба за боље сутра је заиста тешка, али награда је велика. Исто тако, тешко је дизати 60 и 100 килограма, али кад се то ради са племенитим циљем – постаје лако! Победник у категорији 60 килограма био је Петар Милковић, а у категорији 100 килограма Мирослав Вребац. Само шест људи одважило се да учествује у такмичењу, али скупљени новац јасно показује да је било много више гостију! Сви су дошли да подрже мисију Тројка из блока. Заједно смо најавили турнир у брзом шутирању тројки који је заказан за 1. јул!

Успели смо да подигнемо Срем на ноге! Поред Руме која је лидер међу градовима широм света, Сремска Митровица укључује се да појача успехе овог дела Србије. Велико ХВАЛА свима који су учествовали, посебно љубазном особљу теретане Матрикс, као и медијима који су испратили догађај. Сви по мало и учинићемо много!

У плану је још акција до централног турнира. Пратите наш Календар догађаја и будите у току! Будите део Тројке из блока!