БОРБА ЗА СУНАРОДНИКЕ НАЈВАЖНИЈА МИСИЈА Одржана четврта Тројка из блока у Градишци

Највећи хуманитарно-спортски пројекат наше организације, Тројка из Блока, по четврти пут одржан је 6. августа у Градишци. На добро познатој локацији, платоу Културног центра, Градишка је поново засијала у својој хуманости шутирајући тројке за седмочлану породицу Чеко из овог мјеста. На самом догађају прикупљено је 1.389 КМ, а свеукупно са спонзорима 4.896 КМ, чиме је Градишка поново показала велику свијест када су у питању брига и борба за своје сународнике.

На овогодишњем догађају, учешће је узело све укупно 160 шутера, док је оних са пола терена било 45. Прво мјесто освојио је Леон Бакић, друго прошлогодишњи побједник Давид Стевић, док је треће мјесто заузео Сергеј  Адамовић.

На игралишту су се редали и момци и дјевојке, али они најмлађи побрали су симпатије присутних, па су награђени посебним аплаузом.

На одушевљење свих, Тројку из блока употпунио је и пригодан културно-умјетничким програм Карле Обрадовић те бакљада који су амбијент и осјећај учинили још љепшим!

И ове године, огромну захвалност дугујемо и  свим поносним спонзорима и донаторима.

 1. Крчма феномен
 2. Energy d.o.o.
 3. Солар монт д.о.о.
 4. Тапетарија Николић
 5. Глигић д.о.о.
 6. Шумарија Градишка
 7. Пејић компани
 8. Мотел Атос
 9. Митар Жарковић
 10. Ветерина систем Сладојевић
 11. Гостионица код Крље
 12. ЛИОН д.о.о.
 13. МОБИЛ МД
 14. Ресторан Стари Храст
 15. Дејан Лазић
 16. Мотел Еурека
 17. Кафе бар
 18. Инсомниа
 19. Паб Шелби
 20. Apoteka Europharm
 21. Породица Панић
 22. Виго д.о.о.
 23. кафе бар Лаганица

Хвала од срца свим људима добре воље, спонзорима, техничким спонзорима, волонтерима из свих градова и пријатељима организације на сјајном догађају и дружењу. Настављамо са активностима до краја године да породици Чеко обезбиједимо само оно мало што им фали да би чврсто стајали на ногама!