Бостон по други пут домаћин Тројке из блока

Дана, 26. маја, чланови америчког огранка Хуманитарне организације Срби за Србе организовали су другу по реду Тројку из Блока у Бостону, у сали код Цркве Светог Саве у Кејмбриџу. Уз помоћ спонзора, донатора и учесника сакупљено је 2.156 долара!

У првом кругу такмичења, присуствало је 24 такмичара, који су дали све од себе да уђу у финале. Као и прошле године, у финалу турнира било је веома напето.На крају, победник турнира у Бостону био је Филип Бајић. Друго место освојио је Драган Гајица који је прошле године узео треће место. Треће место, ове године је освојио Павле Бајић.

Захваљујемо се пре свега српској заједници у Бостону, Цркви Светог Саве у Бостону и Колу српских сестара који су донирали зараду од ручка припремљеног за овај догађај. Такође, захваљујемо се свима који су учествовали на самом догађају и тиме по други пут успешно организовали турнир у Бостону.Надамо се да нас следеће године чека још успешнија Тројка из блока, како бисмо помогли још више многодетних породица широм Балакана.