Божићна акција и у дому Стаменковић

Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе из Београда обишли су деветочлану породицу Стаменковић са Петловог брда. Том приликом уручена им је помоћ у виду комбинованог фрижидера (24.000 динара) и усисивача (4.700 динара). Деца су добила на поклон пакетиће и иконице. Овом посетом завршена је Божићна акција у Београду, током које су чланови организације обишли и помогли 4 породице. Окупљамо се у поподневним часовима, уморни од дочека Нове године претходне ноћи. Стижемо на Петлово брдо код Стаменковића, који нас нестрпљиво очекују. Деца су се обрадовала пакетићима у чији су садржај одмах завирили.

  Ми накратко разговарамо са домаћином Витомиром и мајком Недељком, који се захваљују нашој организацији и свим донаторима због помоћи која им је обезбеђена. Стаменковиће смо већ обилазили у два наврата и обезбедили им помоћ у виду основних животних намирница и хигијене.   Не могавши дуже да се задржимо, поздрављамо се са Стаменковићима и обећавамо им да ћемо их опет посетити.

Списак набављене помоћи:

  • Комбиновани фрижидер – 24.000 РСД
  • Усисивач – 4.700 РСД
  • 7 пакетића – 4.900 РСД

Укупно = 33.600 РСД

  Хуманитарна организација Срби за Србе из Београда се захваљује свим донаторима и пријатељима организације који су узели учешћа у нашој Божићној хуманитарној акцији у којој смо успели да обезбедимо помоћ за 4 вишечлане породице и измамимо осмехе на лицима укупно 28 деце.

Рачуни и потврде финансиране помоћи