09. фебруара 2021.

Бутик Бастион отворен у Бањалуци – место нових сусрета!

Хуманитарна организација Срби за Србе у сарадњи са брендом Српска Авангарда отворила је јуче свој први бутик у Републици Српској! Дугогодишња тежња волонтера и чланова наше организације из Републике Српске коначно је остварена, па ће бутик постати место окупљања свих племенитих Бањалучана који ће од сада имати могућност да помогну рад организације и куповином производа.

Добијали смо десетине мејлова, порука и позива када ћемо отворити бутик. Власници бренда Српска Авангарда пријатељи су који већ дуго подржавају рад организације у овом граду. Драго нам је да смо заједничким снагама успели да отворимо бутик – навео је Саша Вигњевић, генерални секретар ХО Срби за Србе у Републици Српској.
Захваљујући волонтерима, закупљени простор на спрату Градске тржнице је адаптиран, па су се коначно стекли услови да широм отворимо врата бутика Бастион.

Трудимо се да привучемо пажњу квалитетом и кројем производа. Штампамо мајице, покренули смо фирму која се бави тиме. Сви наши производи у потпуности су произведени у Републици Српској – рекли су Миодраг Симић и Петар Јовичић, власници бренда Српска Aвангарда.
У складу са правном регулативом у Републици Српској, приступило се регистровању бутика као друштва са ограниченом одговорношћу, па ће целокупни профит друштва бити уплаћиван на рачун Хуманитарне организације Срби за Србе. Радним данима бутик ће радити од 11 до 18 часова, док ће суботом радити од 12 до 17 часова.

Повезане вести

Коментари