Ћетковићи за Божић у већем дому

Хуманитарна организација Срби за Србе из Републике Српске и Швајцарске у сарадњи са братском организацијом Немањићи Тићино и општином Лопаре спровела је прву по реду Божићну акцију у 2012. години. Након неколико месеци планирања, приступило се извођењу радова на дому Ћетковића који је сада проширен и сачуван од даљег пропадања. Због ниских температура није било могуће завршити у потпуности степенице које ће бити готове у што скоријем периоду. Такође, завршиће се и рад на ентеријеру и тиме комплетирати овај део куће. Приликом последње посете, представници наше организације однели су нешто одеће и мало слаткиша за најмлађе Ћетковиће. Преносимо одушевљење и захвалност породице Ћетковић са обновљеним домом. Подели:deljenja

Хуманитарна организација Срби за Србе из Републике Српске и Швајцарске у сарадњи са братском организацијом Немањићи Тићино и општином Лопаре спровела је прву по реду Божићну акцију у 2012. години. Након неколико месеци планирања, приступило се извођењу радова на дому Ћетковића који је сада проширен и сачуван од даљег пропадања.

Због ниских температура није било могуће завршити у потпуности степенице које ће бити готове у што скоријем периоду. Такође, завршиће се и рад на ентеријеру и тиме комплетирати овај део куће. Приликом последње посете, представници наше организације однели су нешто одеће и мало слаткиша за најмлађе Ћетковиће.

Преносимо одушевљење и захвалност породице Ћетковић са обновљеним домом.