Чукићима из Крагујевца купатило и бела техника

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе посетили су крајем марта породицу Чукић из Крагујевца, тачније из насеља Мале Пчелице. Отац Драгиша и мајка Слађана живе са шесторо деце: Михајло (18), Јован (17), Лазар (15), Магдалена (14), Матија (12) и Лука (10). Отац Горан због тешке операције није у стању да ради, па су једини приходи која ова породица има социјална помоћ, дечији додатак за троје деце и повремене наднице које мајка Слађана заради својим радом.

Представници организације упознали су породицу Чукић у њиховој кући у којој живе, али која је само делимично сређена. Уз помоћ добрих људи који их помажу са више страна, породица је успела да уреди доњи спрат и почне са сређивањем горњег. Како су спратови рађени као одвојене целине, тј. сваки за себе, на горњем спрату им је било потребно сређивање купатила.

То је била њихова највећа жеља коју су изразили приликом наше посете. Сређивање купатила на другом спрату значило би много више животног простора и лакши свакодневни живот. Уз помоћ веома успешног турнира Тројка из блока који је одржан у Њујорку, скупљена су значајна средства од којих је њихова жеља остварена!

Комплетно им је опремљено и оспособљено купатило, а поред тога набављени су им и веш машина и комбиновани фрижидер у укупној вредности од 237.535 динара.

Наши драги тројкаши из Њујорка окупили су се по други пут на турниру Тројка из блока како би опет подржали борбу угрожених породица у матици!

Веома је значајна ова братска помоћ из далеке Америке зато што показује да љубав не зна за даљину и границе! Шутирали смо тројке са Шпанцима, Мексиканцима, Афро-Американцима и нашим Србима који живе у Њујорку – а сада породица Чукић има нову шансу и нови почетак у свом дому. То је права чаролија Тројка из блока!

Хвала од срца свима у име породице Чукић свим тројкашима и свим донаторима СРБИ ЗА СРБЕ који су се укључили у акцију! Да бисмо помогли још више породица и променили им живот на боље, потребно је да што више људи донира!

Донирајте и ви!

Рачуни и потврде финансиране помоћи