Ћуповићима из Зворника опрема за посао

Хуманитарна организација Срби за Србе помогла је петочлану породицу Ћуповић из Зворника у Српској Републици. Једна од најнеобичнијих прича у добротворном раду дужем од једне деценије – самохрана мајка Драгана је председник зворничког огранка Удружења 4 плус које се бави помагањем вишедетних породица, а и сама је са својом породицом дошла у тешку ситуацију.

Помажући другима, прегурала је много тога у животу и после два брака остала је сама са четворо деце – најстарија кћерка Драга се недавно удала, а Марина (17), Крстина (15) и Лазар (9) одрастају са мамом у љубави и слози и тешком времену које их је научило да се држе заједно.

После много тешких тренутака и падова, Драгана је помислила да је остала потпуно сама и заборављена. Али, где нестаје нада, ту долази Хуманитарна организација Срби за Србе – Ћуповићи су имали једну необичну жељу, а сада је, захваљујући донаторима из целог света, та жеља испуњена!

После више од деценије помагања породицама и после више од 1,700 породица, организација је порасла и са великим искуством се улази у нове пројекте помоћи. Од породице, до породице, другачији су проблеми и потребе, а помоћ је увек директна и конкретна и има за циљ финансијско осамостаљивање породице.

Да раде и да се хлебом хране – баш то је идеја која је нашла плодно тле код Ћуповића, и то код кћерке Марине! Она има само 17 година али је итекако свесна да мора да помогне мајци на сваком кораку, завршава школу за фризера, о чему је писано у извештају из прве посете, а тада је имала једну скромну и необичну жељу – опремање фризерског салона у њиховој кући у вредности од 2.149 КМ!

С великим поносом обавештавамо донаторе и саборце да је и ова акција успешно спроведена и да је необична помоћ за будући рад и сигуран живот стигла у дом Ћуповића!

Идеја СРБИ ЗА СРБЕ сваког дана расте, а овакве акције најбољи су доказ да је организација спремна на нове изазове и да помоћ од донатора из целог света до вишедетних породица увек нађе прави пут!

РАЧУНИ И ПОТВРДЕ ИСПОРУЧЕНЕ ПОМОЋИ ЋУПОВИЋИМА