Десети догађај ове године у Грацу!

Један од наших најактивнијих градова, Грац, завршава ову сезону са двоцифреним бројем одржаних догађаја! Ретка појава падавина снега у Грацу изазвала је много позитивних емоција и реакција у идиличном амбијенту који само бели покривач може да изазове. У понедељак 13. децембра у складу са тим су и наши омладинци одлучили да проведу дан како доликује. Тако је настало „Грудвање из блока” где су се сви присутни присетили својих најмлађих дана, безбрижних времена и најлепших успомена када су се санкали, ваљали у снегу, грудвали и правили Снешка Белића.

Грудвање је започело изненада, као што то обично и бива, а нажалост прва жртва погођена грудвом био је наш фотограф Гризли који се истог момента разјарио, оставио камеру и кренуо у контранапад због чега смо остали ускраћени за додатни графички садржај. Грудве су летеле на све стране не бирајући чију главу би освежиле све до склапања „примирја” и улагања заједничких напора за господина Снешка Белића.

По завршетку посла, задовољан урађеним, господин Снешко Белић частио је све присутне једним врелим чајем и уплатио 150 евра за помоћ угроженим породицама не би ли га Сунце огрејало.

Буди и ти као Снешко Белић!