Десеторо малих Нешића у Владичином Хану

Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе посетили су дванаесточлану породицу Нешић у Владичином Хану. У кући нас је дочекала читава војска деце. Породицу поред оца Горана и мајке Негославе, чине деца Милан (19), Александра (18), Лука (15), Вељко (13), Андрија (12), Јелена (10), Лена (7), Дуња (6), Кристина (4) и Константин (1).

Пошто су отац и мајка незапослени, породица живи од социјалне помоћи и дечијег додатка. Сви Нешићи живе у само две собе, које свакако нису довољне да би нормално функционисали, с обзиром да Нешићи имају десеторо деце. Купатило у кући је оспособљено за употребу, али није до краја сређено.

Нешићима је пре свега, како су нам рекли, потребна механизација у виду фрезе да би обрађивали мало земље коју имају, а оцу породице би добро дошла и моторна тестера како би могао да оствари додатне приходе.

Такође, потребна им је помоћ у виду беле технике, намештаја као и завршетку изградње куће, како би добили више простора за живот, тачније завршетак једне собе и купатила.

Потребни додатни грађевински радови на уређењу купатила за мале Нешиће.

Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе са породицом Нешић у Владичином Хану

Oвим путем позивамо све наше донаторе да сходно својим могућностима подржите рад Хуманитарне организације Срби за Србе и акцију за породицу Нешић!