Девет милиона евра вредне хуманитарне помоћи за социјално угрожене породице! (видео)

Хуманитарна организација Срби за Србе прикупила је од новембра 2005. до јула 2022. године 9 милиона евра донација којима је у претходних 16 година обезбеђена вредна помоћ за преко 3.000 социјално угрожених породица које заједно броје више од 14.500 деце широм Балкана.

Од првог милионског корака за који је било потребно скоро девет година, до деветог који је дошао за само четири месеца, Хуманитарна организација Срби за Србе наставила је да корача ка постављеном циљу – да свако српско дете има нормалне услове за живот!


Уз слоган – Деца су наша будућност – ка заједничком циљу кренуло је и преко 70.000 донатора из Србије, региона и света који неуморно, из месеца у месец, допремају вредну хуманитарну, материјалну и економску помоћ за социјално угрожене породице.Захваљујући оваквој подршци, велики број породица данас живи у својим топлим домовима, деца спавају у новим креветима, имају купатила, белу технику, струју, воду, кровови више не прокишњавају. Много је деце која су по први пут добила своју собу, радни сто, плакар, играчку или рачунар. Створени су услови за правилан психо-физички развој неколико хиљада деце, што на најбољи начин показује значај покренуте хуманитарне мисије.

Упућујемо захвалност свим приложницима, волонтерима, медијима, члановима и пријатељима Хуманитарне организације Срби за Србе који су у последњих 16 година новчаним прилозима, слободним временом, братољубљем и добротољубљем изградили поверење у заједнички добротворни рад.

Позивамо све да наставимо даље јер је још више породица које са надом чекају на нашу братску руку помоћи!