Дограђена кућа Ђурићима у Лаћарку

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе из Београда посетили су у четвртак 7. августа једанаесточлану породицу Ђурић из села Лаћарак код Сремске Митровице. Велики пројекат доградње куће успешно је завршен, па ће деветоро деце коначно добити мало више простора у две нове собе и два нова троседа које су обезбеђене из донација наше организације у укупној вредности од 483.138 дин. и 1.590 евра. У монтажној кући од 60 квадрата поред родитеља Јованке и Тодора ту је и деветоро малих Ђурића – Цвија (12), Милош (11), Милан (10), Немања (9), Милица (8), Стефан (6), Михајло (4), Огњен (3) и Урош (2). Петоро малих Ђурића иде у школу, добри су ђаци, али и још бољи спортисти џудо клуба из Лаћарка. Кућа и двориште брује од весеља, док отац Тодор размишља како за сутрашњи дан да обезбеди осам векни хлеба и четири литре млека. Толико им је, наиме, потребно за један дан.Хуманитарна организација Срби за Србе, захваљујући пре свега редовним и сталним донаторима организације, успела је да обезбеди неопходна средства како би се дозидале две нове просторије од 25 квадрата за децу која ће имати мало више простора за свакодневни живот. Такође, посебну захвалност дугујемо фирми youngculture из Београда која је донирала 127.000 динара у склопу овог пројекта помоћи породици Ђурић. У посети Ђурићима придружили су нам се и пријатељи организације из компаније youngculture као и донатори наше организације из САД. Преносимо захвалност свим донаторима и члановима организације СРБИ ЗА СРБЕ који су реализовали још један у низу успешних пројеката за помоћ породицама са петоро и више деце. У припреми су нове акције помоћи – УКЉУЧИТЕ СЕ! Рачуни и потврде финансиране помоћи Преузмите Подели:deljenja

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе из Београда посетили су у четвртак 7. августа једанаесточлану породицу Ђурић из села Лаћарак код Сремске Митровице. Велики пројекат доградње куће успешно је завршен, па ће деветоро деце коначно добити мало више простора у две нове собе и два нова троседа које су обезбеђене из донација наше организације у укупној вредности од 483.138 дин. и 1.590 евра.

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2014/djurici/djuric1.jpgУ монтажној кући од 60 квадрата поред родитеља Јованке и Тодора ту је и деветоро малих Ђурића – Цвија (12), Милош (11), Милан (10), Немања (9), Милица (8), Стефан (6), Михајло (4), Огњен (3) и Урош (2). Петоро малих Ђурића иде у школу, добри су ђаци, али и још бољи спортисти џудо клуба из Лаћарка. Кућа и двориште брује од весеља, док отац Тодор размишља како за сутрашњи дан да обезбеди осам векни хлеба и четири литре млека. Толико им је, наиме, потребно за један дан.https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2014/djurici/djuric3.jpgХуманитарна организација Срби за Србе, захваљујући пре свега редовним и сталним донаторима организације, успела је да обезбеди неопходна средства како би се дозидале две нове просторије од 25 квадрата за децу која ће имати мало више простора за свакодневни живот. Такође, посебну захвалност дугујемо фирми youngculture из Београда која је донирала 127.000 динара у склопу овог пројекта помоћи породици Ђурић. https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2014/djurici/djuric2.jpghttps://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2014/djurici/djuric5.jpgУ посети Ђурићима придружили су нам се и пријатељи организације из компаније youngculture као и донатори наше организације из САД. Преносимо захвалност свим донаторима и члановима организације СРБИ ЗА СРБЕ који су реализовали још један у низу успешних пројеката за помоћ породицама са петоро и више деце. У припреми су нове акције помоћи – УКЉУЧИТЕ СЕ!

Рачуни и потврде финансиране помоћи