Донаторско вече у Ромонту

СЗС Швајцарска је окупила српску дијаспору и њене пријатеље у граду Ромонту у Кантону Фрибург. Том приликом је по први пут у Ромонту приказан филм ”10 година рада Хуманитарне организације Срби за Србе” са титлом на француски језик. Поред филма који је пробудио емоције међу присутнима, представљен је и пројекат ”Пет по пет за лепши дечији свет” који има за чиљ да прикључи 5.000 нових донатора до 2020. године који су спремни да на месечном нивоу путем трајног налога донирају 5 швајцарских франака нашој организацији. Ова нова акција је позитивно прихваћена од стране присутних, јер веома мала финансијска подршка великог броја људи може да подстакне рад организације. Те вечери је прикупљено 352 швајцарска франка.

Овом приликом желимо да се захвалимо свим присутнима на времену који су одвојили да дођу и пропрате наш рад у Швајцарској. Теме о којима се причало су и будуће активности у Швајцасркој, као што је 29. априла донаторско вече у Лозани са специјалним гостом, исто тако 30. априла у Цириху.

А наравно и наше присуство на сајму Све Српском Самиту у Диетикону код Цириха и за крај прва Тројка из блока у Швајцарској у 2017. години која ће се одржати у Фрибургу 11. јуна 2017. године!

Деца су наша будућност!