Друга Мини Тројка из блока у Новој Грачаници

Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе из САД традиционално учествују на пикинку који се већ дуги низ година организује на имању манастира Нова Грачаница код Чикага.

Због великог броја младих људи, пре свега деце, од прошле године, наша организација у склопу овог догађаја организује Мини Тројку из блока намењену најмалађим ученицима.

Посебно нам је драго, што су искуства са претходне Мини Тројке из блока била веома позитива и што су деца жељно исчекивала да и ове године учествују на турниру. За разлику од прошле године, када нам време није ишло на руку, ове године временски услови су били одлични, тако да је леп и сучан дан још више допринео фантастичној атмосфери коју су малишани направили.

Узбудљиво такмичење најмлађих тројкаша, после нешто више од сат времена је завршено, а ми смо добили новог-старог шампиона, јер је и ове године победио Стефан Радић, који је тако постао први шампион на Тројка из блока турнирима у Америци који је одбранио своју титулу!

Желимо да захвалимо свим пријатељима организације који су нам се придружили и својим учешћем дали велики допринос нашој заједничкој борби. Подршка коју добијамо готово свакодневно је изузетно важна за даљи рад и напредак организације, поготову када су у питању млади људи, који представљају нашу будућност, па се надамо да ће их овај догађај инспирисати да и даље буду хумани и помажу онима којима је најпотребније.