Друга Трка из блока у Београду

Хуманитарна организација Срби за Србе покретач је једног од најпознатијих хуманитарних пројеката широм региона, Тројке из блока. Из године у годину трудимо се да мотивишемо и окупимо младе људе, како би што више деце добило шансу за нормалан живот. У склопу пројекта организовано је више од 2000 догађаја, најчешће спортског, забавног и културног карактера. Пројекат је реализован у више од 20 земаља света.

Хуманитарна трка под називом Трка из блока, одржава се 27. маја по други пут са симболичном трасом од новобеоградских сплавова до манастира Фенек.

И ове године на самом финишу све учеснике очекује богат културно уметнички програм. Циљ овог окупљања, пре свега јесте да кроз забаван програм промовишемо хуманитарни рад и спорт код младих људи.

Поред саме трке, биће организована и ревијална Трка из блока за основце са општине Сурчин, трасе дуге 2 километара.

Траса Трке из блока:

Старт и окупљање учесника је у Блоку 70а, код окретнице 67, 76 и 708л (ул. Омладинских бригада), трчи се дуж Савског кеја до Остружничког моста, до Јакова, поред војске (део ул. Савска), затим се иде дуж ул. Некатегорисан пут и део ул. Браће Путниковић, након тога се прелази ул. Бољевачка којом пролази траса 605 и одлази до циља, тј. до манастира Фенек улицом Бољевачки пут.

Пријаве су отворене у периоду:

08.03. – 1. 05. 2.000 динара
01.05. – 19.05. 2.500 динара

Преко сајта trka.rs

Сви такмичари који се пријаве у том периоду добијају поклон мајицу, а после њега се можете пријавити преко нашег мејла:

prijavatrkaizbloka@gmail.com