Друга Тројка из блока у Њујорку

Наш други по реду годишњи турнир Тројка из Блока“ у граду Њујорку је био велики успех! Овогодишњи турнир који се одиграо 27. маја, привукао је дупло већи број такмичара као и посетилаца, а такође је и скупљено дупло више новца у односу на прошлогодишњи турнир који је био први у историји града Њујорка. Прелеп сунчан дан на теренима Стенли Ајзак на 96-ој улици и 1-ој Авенији пружио нам је идеалну позорницу да убедљиво надмашимо прошлогодишњи турнир.

Прошлогодишњи шампион Немања Јокић је поновио учешће у турниру бранећи своју круну, али је на крају био побеђен од стране младог Стефана Перуничића за титулу Краља Њујорка у брзом шутирању тројки. Немања свакако није разочарао освојивши друго место, док је треће заузео Габриел Колом који је и учествовао по први пут на турниру.

Слично прошлогодишњем турниру, Тројка из Блока је привукла пажњу локалног становништва који су пратећи такмичаре, уживали.  Учествовало је 44 такмичара, који су се борили за завидан Тројка из Блока“ трофеј, и догађај је успео да прикупи $2,422 за помоћ социјално угроженим вишедететним породицама на Балкану.

Хвала свима који сте учествовали и подржали овај хуманитарни турнир и граду Њујорку који нам је омогућио да наставимо одржавање турнира и ове године. Желимо да изразимо посебну захвалност за помоћ и подршку нашим спонзорима, ресторану Кафана, пекари Пајн Д’ Авињон и Балкан Вајн Проџект.

Са нестрпљењем ишчекујемо да се поново састанемо следеће године у још већем броју, уз ефикаснију организацију и још лепше дружење и забаву.

Ваши Срби за Србе“, САД