Други Бранч из блока одржан у Њујорку

ХО Срби за Србе  организовала је 8. маја Бранч из блока у Pil Pil ресторану, у Њујоршком комшилуку Упер ист сајд ради прикупљања помоћи социјално угроженим породицама широм Балкана. Окупили су се многи пријатељи и поштоваоци организације, као и гурмани и љубитељи ванредно укусне шпанске хране и вина, и на крају вечери смо прикупили $ 1.155.

У пријатно-комотној атмосфери ресторана имали смо прилике да се упознамо са новим пријатељима организације, као и да се поново сретнемо са редовним добротворима који прате наш рад у Њујорку дужи низ година.

Захваљујемо се свим посетиоцима, учесницима и пријатељима организације који су одвојили своје време да подрже још један догађај хуманитарног карактера под покровитељством наше организације током предивног мада прохладног пролећног дана.

Захваљујемо се и на братској сарадњи власнику ресторана Pil Pil, Пеђи из Београда, који је обезбедио простор, врхунски мени уз предивну атмосферу и угостио нас заиста домаћински заједно са својим особљем.

Радујемо се новим сусретима у блиској будућности, а све у циљу препорода српског народа како у матици тако и у расејању.

Нема предаје, деца су наша будућност!