Други квиз из блока у Добоју

Дана, 6. марта, са почетком у 14 часова и 15 минута у просторијама кафе бара Зодиак у Добоју одржан је хуманитарни Квиз из блока. Догађај је реализован од стране хуманитарне организације Срби за Србе, а уз помоћ пријатеља и волонтера. За нешто мање од 2 сата Добојлије су сакупиле 380 КМ, које ће бити преусмјерене за помоћ вишечланим породицама.

У једној изузетно пријатној атмосфери учествовало је 10 екипа, а свака екипа се састојала од 4 члана. Питања су читана једно по једно, а одговори су се уписивали на папире који су били додијељени екипама. Неизвијесност је трајала до самог краја, а побједу је однијела екипа Велком. Прве три екипе награђене су медаљама, а првопласирана екипа поред медаља добила је и пехар.

Поредак прве три екипе је сљедећи:

  1. Екипа Велком – Александар Пиваш, Гаврило Гостић, Драган Арсић и Никола Ђурановић
  2. Екипа Каћушка – Горан Остојић, Марко Томић, ,Стефан Живковић и Слободан Божановић
  3. Екипа 053– Марко Станишић, Немања Стјепановић, Бојан Кршић и Душан Гогић

Захвљаујемо се свим екипама на учешћу и хуманитарном прилогу, као и осталим људима који се нису такмичили, али су одлучили да добровољним прилогом помогну рад хуманитарне организације Срби За Србе. Посебно се захваљујемо кафе бару Зодиак на уступљеном простору и коректној сарадњи. Позивамо све Добојлије и оне који се тако осјећају да наставе да прате наш рад и да нам се придруже у неким од наредних активности.