Друго донаторско вече у Новом Саду за помоћ Народној кухињи на Косову и Метохији

Хуманитарна организација Срби за Србе организује друго донаторско вече у Новом Саду, у уторак 12. септембра са почетком од 18 часова у клубу „РЕСЕТ“ (ДР Кетрин Мекфеил 1, Сремска Каменица).

Циљ донаторске вечери је прикупљање 30.000 евра за помоћ Народној кухињи на Косову и Метохији за опремање производног погона у Новом Брду.

Након уводног дела вечери и кратког филма о Организацији гостима ће се обратити председник Хуманитарне организације Срби за Србе господин Игор Рашула и протиница Светлана Стевић, управница Народне кухиње „Мајка девет Југовића“ на Косову и Метохији. На самом почетку културно-уметничког дела програма гости ће имати прилику да чују књижевника и академика Матију Бећковића који ће говорити неколико својих песама као и да присуствују едукативној модној ревији Инфинити, ауторке Дејане Милосављевић, која је инспирацију за креације пронашла у животу и делима нашег највећег научника Николе Тесле. Забавни део програма отворићемо хуманитарном аукцијом док је за сјајну атмосферу задужен музички ансамбл „Фенечки бисери“ и позната певачица Тања Савић и Шебек и „Мој бенд“.

Како је изгледало 1. донаторско вече у Новом Саду одржано 2022. године  погледајте у следећем видеу:

Цена улазнице jе донација у вредности од 100 евра или више по особи, број места је ограничен. Донације се могу уплатити на рачун Хуманитарне организације Срби за Србе уз напомену ДОНАТОРСКО ВЕЧЕ НОВИ САД:
у Републици Србији 160-279491-71
путем сајта www.srbizasrbe.org/donacije

Ваш долазак можете потврдити најкасније до 5. септембра 2023. године на мејл donatorskovece@srbizasrbe.org или на бројеве
телефона 065/5355-227 (Светлана) 063/352-393 (Игор).