Друго окупљање Срба у Офенбаху

У суботу, 21. маја чланови хуманитарне организације Срби за Србе из Немачке одржали су Пикадо из блока у Офенхбаху у Српском културном центру. Кроз учешће, донације и прилоге заједничким снагама прикупљено је 1.040 евра за помоћ вишечланим породицама широм Балкана!

Укупно 32 такмичара је бацало стрелице и борили се за освајање пехара за најбољег стрелца у Офенбаху. Ипак, после дуге борбе, победу су однели:

  1. Маринко
  2. Славиша
  3. Андреј

Вече је протекло у одличној атмосфери, дружење, игра, али и добра музика захваљујући ди џеј Никију из Нирнберга.

Подршка је стигла и од српског фудбалера Филипа Костића, који донирао потписани дрес, који је продат на аукцији за 400 евра и отишао у руке Милована Микановића, велико хвала на подршци!

Како наши чланови мисле о свему, и овај пут су спремили слатке палачинке за све присутне људе великог срца, који својом подршком поручују да нема предаје!

Још једном, захваљујемо се свим учесницима, као и свима онима који су подржали Пикадо из блока, посебно се Зорану Вицеларевићу из Frankfurtske Vesti , који нам несебично пружа подршку на сваком догађају! Захваљујемо се и Српском културном центру у Офенбаху, фотографу Саши Вишњићу, као и Филипу Костићу. Овим путем желимо да позовемо све на Тројку из блока 17. јула у Франкфурту, која ће се одржати у Храму Васкрсења Господњег након свете литургије.
ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!