Две хуманитарне журке у Приједору

У оквиру прикупљања средстава за велику Божићну акцију организације Срби за Србе, сада већ традиционално, у Приједору су трећу годину за редом организоване хуманитарне журке у Кафе бару Камењара и у Кафе бару Кафаница.

Приједорчани и Приједорчанке су и овај пут показали велико срце и спремност да се помогну социјално најугроженије породице, на првој журци одржаној 15.12.2017. године у Кафе бару Камењара прикупљено је 582,10 конвертибилних марака, а на другој журци одржаној 21.12.2017. године у Кафе бару Кафаница рекордних 1.283,10 конвертибилних марака што је највећи износ до сада скупљен на нашим журкама у Приједору.

На две журке у Приједору прикупљено је средства у износу од 1.865,20 конвертибилних марака.

Божићна акција овдје не стаје јер се новчана средства, новогодишњи пакетићи и намирнице скупљају до Бадњег дана, када ћемо обићи најугроженије продице и однијети им пакетиће и најосновније животне намирнице како би Божић дочекали како и доликује најрадоснијем хришћанском празнику, а за сам Божић је планирано још једно хуманитарно дружење пријатеља и чланова наше хуманитарне организације којим ћемо заокружити Божићну акцију у Приједору.

За крај, овдје ћемо се још једном захвалити власницима и особљу Кафе бара Камењара и Кафе бара Кафаница за уступљени простор за одржавање журки и за сву подршку коју нам пружају свих ових година и још једном ћемо позивати све чланове и пријатеље наше организације из Приједора и околине да сходно својим могућностима подрже рад наше организације.

Средства, пакетићи и намирнице се могу оставити у поменутим кафе баровима, а такође од 01.01.2018. године биће омогућен и јединствени хуманитарни број: 17763 путем којег ће се моћи донирати средства (једним позивом донирају се средства у износу од 2,00 конвертибилне марке).

Дјеца су наша будућност!

СЗС Република Српска