Фантастичан почетак 2023. године у Бијељини

Осми јануар већ другу годину за редом у Бијељини испуњен је активностима хуманитарне организације Срби за Србе. Ако се по јутру дан познаје ова година ће бити још једна рекордна што се тиче прикупљених донација у Бијељини. У 2022. години прикупљено је 53.971 КМ захваљујући догађајима, донаторским кутијама, као и спонзорима! Мотивација за све Бијељинце да и у овој години покажу своју најхуманију страну.

Трка деда мразева и ове године окупила је најмлађе друштво заједно са родитељима и породицом. Сјајна слика, празнична атмосфера и забава осјетила се на сваком кораку. Позвани смо од организатора да промовишемо рад организације као и наш хуманитарни бутик.

Ко је тај дан мислио да присуствује трци деда мразева, а коса му је била неуредна имао је прилику да сврати у BARBER HOUSE гдје смо имали Шишање из блока. Екипа у домаћинском маниру дочекала је сваког госта са осмијехом и побринула се да сви задовољно оду из салона. За ову прилику хармоника није смјела да изостане да се одржи ниво дружења.

Сав приход од шишања прослијеђен је за помоћ социјално угроженим породицама на подручју града Бијељина. Укупно 2.783 КМ, велико хвала за екипу из Barber house!

Дан се завршио у Дворовима у цркви Светог Прокопија. Прослава 31. Рођендана Републике Српске организовала је омладина Дворова. Прво смо присуствовали вечерњој служби након чега су омладинци приредили спектакуларан ватромет. Послије ватромета присутни су имали прилику да заузму мјесто у парохијском дому и уживају у пјесми хора краља Владислава, гуслама Виолете Крајишник и игри фолклораша из КУД Дворови. Кроз донације из донаторске кутије на улазу у парохијски дом скупили смо 1.817 КМ.

Захваљујемо се свим добрим људима што су узели учешће у организицији свих догађаја 08. јануара. Дјеца су наша будућност!