Фифа турнир у Ројтлингену

Настављају се акције прикупљања донација широм Њемачке! У Ројтлингену је одржан први фифа турнир на Sony Playstation конзоли. У опуштеном амбијенту група младих људи организовала је пицу, пиће, плачинке, грицкалице и музику. На једном телевизору и преко пројектора виђене су епске борбе за побједу и престиж у друштву.

Фифа турнир у Ројтлингену

Била је то прије свега игра живаца и побјеђивали су на крају они који нису поклекли притиску и провокацијама супарника. Финале је било очекивано напето са драмском завршницом. Милан Лазић, искусни провокатор је на крају са Манчестер јунајтедом из дефанзиве успио да савлада младог Дејана Обрадовића, Моцарта фифе. Милан је најавио и да ће послати честитку Давиду де Хеи, голману његове екипе, најзаслужнијем за освајање овог турнира.

Велико хвала и свака част омладини у Ројтлингену који су показали да се са малим напором може организовати одлично дружење и скупити донација од 340 € која ће бити прослијеђена социјално угроженим породицама са четворо и више дјеце на простору Балкана!