ФК Горица из Шипова за помоћ Вученима

Шипово, град великог срца и душе и град који итекако има културу и обичај помоћи комшијама у невољи. Није нам било тешко и компликовано причати о нашим активностима и мотивисати људе на локалу да нам се прикључе када смо се упознавали, већ су исувише пута организовали разне акције прикупљања помоћи за ратне војне инвалиде, болесну дјецу, угрожене породице. Породица Вучен из Шипова ће бити помогнута и одмах се укључио читав град!

Одмах се укључио и фудбалски клуб Горица који биљежи импресивне резултате у другој лиги РС. Више вриједно помена је чињеница да имају велики омладински погон, а дјеца из вишечланих породица не плаћају чланарину.

У великом и спектакуларном дербију који је одржан 10. октобра између Горице и Слободе из Мркоњић града који је завршио нерјешеним резултатом 3:3 имали смо и хуманитарну страну. Наиме сав приход од улазница и скупљених донација из донаторске кутије прослијеђен је за помоћ породици Вучен.

Такође су одлучили да наш банер са паролом Позови 17763 од те утакмице каче на ограду на свакој домаћој утакмици и тако пошаљу још један знак да је Шипово препознало наш рад и да су нас људи великодушно прихватили.
Скупљени износ са утакмице је 880 КМ.

Велика акција великих људи, хвала Горици и Шиповљанима, желимо вам до краја сезоне да остварите позитивне резултате и циљеве које сте замислили и да остане здрави и без повреда.

Спортски поздрав! Дјеца су наша будућност!