ФК Рад подржао СМС кампању 7763

Фудбалски клуб Рад из Београда, који се такмичи у Супер лиги Србије, на почетку нове такмичарске 2018/2019 сезоне, подржао је Хуманитарну организацију Срби за Србе и нашу СМС кампању на број 7763 у Србији, путем рекламе на дресовима првог тима. На месту традиционално предвиђеном за спонзоре, ФК Рад је одлучио да подржи нашу организацију.

Такође, ФК Рад је обезбедио рекламни простор на огради свог стадиона Краљ Петар I на Бањици, где ће ускоро бити постављена рекламна застава за хуманитарни број 7763 путем којег наша организација свакодневно прикупља донације за помоћ социјално угроженим породицама широм Србије и Балкана. Такође, током утакмица првог тима, на улазима у стадион биће постављене и донаторске кутије у које ће гледаоци моћи да приложе средства за помоћ.

Хуманитарна организација Срби за Србе упућује неизмерну захвалност Фудбалском клубу Рад на овом, за Србију, несвакидашњем гесту и промоцији наше организације и СМС броја. Надамо се да ћемо заједничким снагама на овај начин успети да окупимо још више људи и добротвора који ће сазнати за нашу акцију и подржати је слањем СМС порука.

Такође, упућујемо позив свим другим фудбалским клубовима у Србији као и свим спортским клубовима који попут ФК Рад желе, хоће и могу да на било који начин обезбеде рекламни простор за хуманитарни број 7763, донаторске кутије и нашу организацију да нас контактирају и придруже се све већем тиму добротвора који брину о вишедетним породицама у тешкој животној ситуацији.