Фреза и покућство за Нешиће из В. Хана (видео)

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе 13. новембра кренули су пут Владичиног Хана како би посетили дванаесточлану породицу Нешић. Овој великој и вредној породици обезбедили смо донацију у виду фрезе, замрзивача, веш машине, намештаја за дневну собу, трпезеријског стола и столице, ормара, троседа као и мале кућне апарате у укупној вредности од 449.908 динара.

Породицу Нешић чине отац Горан и мајка Негослава и њихова деца Милан (19), Александра (18), Лука (15), Вељко (13), Андрија (12), Јелена (10), Лена (7), Дуња (6), Кристина (4) и Константин (1).

Оно што нас увек посебно радује приликом посета породицама које помажемо јесте када приметимо да у кући све стоји на свом месту и где све одише на дисциплину и чистоћу, као што смо то имали прилику да видимо у дому Нешића.

Такође, треба напоменути да смо осетили неизмерну захвалност и задовољство свих чланова породице Нешић због помоћи које су добили, а и сам отац породице док нам је говорио о значају фрезе коју су добили истакао је у пар наврата да они овакву помоћ не би могли за живота себи да обезбеде.

До сада ова дивна породица обрађивала је већи део земље поред Мораве захваљујући добрим комшијама који су им излазили у сусрет и позајмљивали фрезу.

Фактички зависили у неку руку од комшија и нису увек могли у складу са својим потребама и могућностима да се служе њом, а сада ће све то ићи много лакше и имаће много већи пољопривредни допринос за своју породицу.

Главни слогани наше хуманитарне организације су “Деца су наша будућност“ и “Нема предаје“, па са поносом можемо да кажемо да је породица Нешић још једна у низу породица која својим животом сведочи нашу мисију и самим тим чини пуноћу нашег добротворног рада.

Овим путем позивамо све пријатеље, донаторе и чланове Хуманитарне организације Срби за Србе да наставимо нашу заједничку борбу за боље сутра вишечланих српских породица, да заједничким снагамо помогнемо још већи број вишедетних породица, а један од најлакших начина за помоћ је слање СМС порука на 7763 у Србији или донирањем путем наше донаторске платформе.

Рачуни и потврде финансиране помоћи