Фуца из блока на Вождовцу

Борба против сиромаштва подигла је на ноге цео Вождовац! Седма сезона спортско-хуманитарног пројекта Хуманитарне организације Срби за Србе настављена је са турниром ФУЦА ИЗ БЛОКА! Сјајна, вредна и пожртвована екипа волонтера из Браће Јерковића организовала је турнир у фудбалу и окупила чак 12 екипа и много више гостију.

Такмичење по групама трајало је два дана, 21. и 22. априла на фудбалском терену код Основне школе ,,Змај”. Захваљујући момцима из екипа које су се пријавиле, драгим гостима и поносном техничком спонзору Рафиприкупљено је 36.250 динара донација!

Идеја да се много може учинити када свако од нас учини колико може заживела је на радост социјално угрожених породица. Борба је тешка, али Вождовац је спреман. У спортској ривалској атмосфери играо се квалитетан фудбал два дана, а победник се унапред знао – социјално угрожене породице са четворо и више деце. Најбољи начин да се проведе викенд – са квалитетним дружењем, добрим спортом и хуманитарним окупљањем!

Од кошаркашке до фудбалске лопте – од свега правимо бољу будућност наше деце! Све се може кад се у Јерковићу сложе! Крај који зна како се брине о својим социјално угроженим суграђанима и опет је то доказао! После два дана и много атрактивних потеза, добили смо три шампионске екипе. Било је и пенал-завршница, било је и голова са пола терена, било је фудбалских страсти – али на крају – побеђено је сиромаштво!

ШАМПИОНИ:

  1. Хакуна матата
  2. Медаковић
  3. Змајево гнездо


Шампиони – екипа Хакуна матата


Друго место – екипа Медаковић


Треће место – екипа Змајево гнездо

Велики поздрав за све хуманитарце и љубитеље фудбала са брдовитог Вождовца! Цео свет – једна идеја: СРБИ ЗА СРБЕ!

БУДИ И ТИ ДЕО ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА!