Фуца из Блока први пут у Хановеру

У сарадњи са Српским Фудбалксим клубом из Хановера 16. фебруара организован је турнир у малом фудбалу уз пригодан умјетнички програм. На турниру се од прихода са турнира и донација скупило укупно 3.188,50 евра које ће бити прослијеђене социјално угроженим породицама са четворо и више дјеце.

Наступиле су екипе: „Никола Тесла“ из Хамбурга, „Бели Орлови“ из Билефелда, „СКЦ Србија“ из Бремена, „Обилић“ из Хилдесхајма и „Камионџије“ из Салцгитера. СФК Хановер је учествовао на турниру са ветаринима и омладинцима.

Умјетнички програм са сплетом игара извела је фолклорна група „Србија“. За пуне стомаке побринули су се Драган „Семафор“ Милинковић, Душко Бубуљ и Рајко Драговић који су вриједно издавали ћевапе и печење гостима.

Све у свему један веома успјешан турнир са доста гледалаца гдје није било поражених!

Морамо напоменути да је на турниру учеснике благословио отац Бранислав и очитао крсну слава клуба која је преузета тај дан, Сретење Господње.

Велико хвала свим људима који су својим присуством увеличали турнир и посебна захвалност иде екипи из СФК Хановер која је сав приход са турнира донирала организацији, заиста свака част!

Ово је само једна у низу догађаја које смо започели на сјеверу Њемачке, пратите и подржите нас у складу са вашим временом и могућностима.

Слога биће пораз врагу!