Фуца у Бијељини за крај године!

Какав викенд у Републици Српској! Четири велика догађаја у само два дана. Фолклор у Приједору, Рукомет у Козарској Дубици, Фуца у Бијељини и концерт у Теслићу! Последњи викенд у децембру 25. и 26. децембар били су у знаку хуманитарних дешавања у више градова у РС, тако и у Бијељини није могло да промакне дружење хуманитарног карактера. Град који је постигао невјероватан подвиг: сваки мјесец у 2021. години се одржао бар један хуманитарни догађај у Бијељини, заиста фантастичан податак. Пикупљено 42.172,82 КМ донација, од тога преко 2.000 КМ само од донаторских кутија (на 23 локације) потврђују доминацију овог граду и уврштава га у елитно друштво што се градова широм планете тиче!

Тим бројкама вођени, можемо слободно рећи да је Фуца из блока прошла заиста у празничној атмосфери. Задовољни осмијеси наших волонтера просто су магнетисали окупљене госте. Пријатни разговори, ковање нових планова у поход за још већим достигнућима као и трјезвена анализа постигнутог одужила се током читавог дана паралелно пратећи екипе и њихове мајсторије на терену.

Због веменског оквира из ког нисмо смјели тај дан изаћи морали смо сузити број екипа на бројку од 16. Веома фер и спортско понашање током читавог турнира заслужује нашу велику захвалност ка свим такмичарима који су препознали прије свега хуманитарни предзнак овог турнира. Од котизације за турнир као и донација кроз постављене донаторске кутије скупили смо 1.754,70 КМ.

Прва три мјеста заузели су:

  1. Апартмани Долче Вита
  2. Златибор Глобус
  3. Ветерани

Хвала још једном од срца свим људима што су тај дан играли или гледали фудбал и тако обогатили последњи догађај у 2021. години у Бијељини.

Са великом радошћу чекамо 2022. годину да кренемо у нове, веће побједе. Пратите нас путем друштвених мрежа и будите дио велике хуманитарне породице Срби за Србе!

Дјеца су наша будућност!