Хумана промоција књиге у Швајцарској

У суботу, 4. марта у Дубендорфу поред Цириха одржана је прва хуманитарна промоција књига у Швајцарској, на којој је скупљено 660 франака. Наша драга Данијела Голијанин преставила је своју прву књигу ДЕТЕ КОФЕР“ и сав приход од продаје књига донирала је Хуманитарној организацији Срби за Србе.

 Данијела Голијанин представља своју књигу „Дете кофер“

Уз подршку њених пријатеља, Виолете Алексић, Тање Јанковић, Карла Астрахана, као и фолклорног друштва АНИ Абрашевића из Ветингена, ДЕТЕ КОФЕР је успешно стигло до срца посетилаца.

 Најмлађи чланови фолклорног друштва АНИ Абрашевића из Ветингена

Дете кофер описује живот девојчице пре и после одласка у нову земљу и заштитничке фигуре, које јој пружа љубав и топлину. Те дирљиве приче су допринеле те вечери веома пријатну атмосферу, а ДЕТЕ КОФЕР отворило пут новим донаторима, који су са задовољством подржали овај хуманитарни догађај.

 Од срца се захваљујемо Данијели и њеним пријатељима на организацији предивне хуманитарне вечери. Такође се захваљујемо Српском Културном Клубу, који нам је уступио своје просторије за ово лепо дружење.

Чланице Хуманитарне организације Срби за Србе са Данијелом Голијани


Велика захвалност свим присутнима, који љубављу пуне овај дечији кофер, а који ћемо ми понети на дугогодишње путовање широм Балкана и поделити сиромашној деци. 

Потврда о уплати средстава са промоције књиге „Дете кофер“ 


Деца су наша будућност!


Срби за Србе