Хуманитарна журка у Градишци

Градишка је почела да најављује први турнир Тројка из блока 2018. Хуманитарна журка одржана је у Којот бару. У петак 1. децембра у самом центру града окупило се преко 150 гостију који су желели да се упознају са радом Хуманитарне организације Срби за Србе и да подрже мисију помоћи породицама са четворо и више деце. Уз добру забаву и добро дружење прикупљено је 455 КМ за боље сутра за социјално угрожене породице!

Градишка је одлучила да постане део борбе против сиромаштва и да стане у ред градова домаћина спортско-хуманитарног спектакла Тројка из блока. Сезона 2018. много обећава у Републици Српској и све говори да ће рекорди бити оборени. Добри људи пронашли су своје место испод заставе Срби за Србе и Тројка из блока и желе да помогну онима којима је најпотребније! Сви по мало и учинићемо много!

Добри људи из Градишке, понајвише млади, окупили су се да покажу да им је стало до социјално угрожених породица! Било је прелепо у Којоту, а највише због прелепих девојака које су дошле на журку! Дивно је видети толико младих људи на једном месту, окупљених око хуманитарне помоћи!

Хуманост, спорт и забава три су стуба Тројке из блока – а Градишка је почела са добром забавом! Ако се по јутру дан познаје, турнир у Градишци биће прави спектакл! Велико ХВАЛА екипи из Којот бара који су дали све од себе да журка прође у савршеном реду. Такође, хвала и сваком донатору који је одвојио време и новац и дошао у петак да постане део наше велике борбе против сиромаштва!

Тројка из блока Градишка 2018. пуно обећава!

ПОЗДРАВ ИЗ ГРАДИШКЕ!