Хуманитарне и магичне крофне у Канади

Дугогодишње пријатељице Хуманитарне организације Срби за Србе Дара Гидак, Љиљана Шикман и протиница Жељка Јовановић су по други пут ове године направиле Крофна журку 19. марта, 2017., у подруму цркве Грачаница, у Виндзору, Онтарио, Канада, одмах након Свете Литургије. Није им било тешко, јер како саме кажу хуманитарни рад их испуњава и чини срећним. Било је ту још посних колача и божанствених бухтли, о којима се прича до Торонта. Успјех је био загарантован. Прикупљено је 870 канадских долара за помоћ социјално угроженим српским породицама у старом крају.

Али, овдје није крај приче. Већ следећег дана су направиле нову акцију, овога пута са својом рекреативном фоклорном групом Полетарци из Виндзора, коју води чувени Лала Стеванов. Играчи су се састали на проби и договорили да донирају 85 канадских долара нашој организацији.

 Фолклорна група Полатарци из Виндзора

Неизмерно нас радује ентузијазам и добра воља наших људи у дијаспори и што нису заборавили на свој народ у Отаџбини. Захваљујемо се Дари, Љиљани, протиници Жељки, као и свим донаторима и играчима на редовној подршци Хуманитарној организацији Срби за Србе! Живјели!

 Дара Гидак поред припремљених крофни и других слаткиша