18. фебруара 2011.

''Хуманитарне палачинке'' у Цириху

''Хуманитарне палачинке'' у Цириху
Сада већ традиционално «Вече донаторских палачинки» одржано је почетком месеца по трећи пут у Швајцарској, овога пута место окупљања био је дом породице Ћесаровић у Цириху, Милица и Никола су иначе редовни донатори наше организације, а такође су и творци идеје о донаторским палачинкама веома добро су упознати са нашим радом и надамо се да ће ускоро постати активни чланови огранка СЗС Швајцарска!

„Пре недељу дана смо позвали наше драге пријатеље на хуманитарно дружење с циљем да их упознамо са радом Х.О. „Срби за Србе“, чији несебичан рад и хумано ангажовање дуго пратимои веома ценимо. На овај начин хтели смо да дамо наш скроман доприноси тиме подржимо СЗС у напорима да помогну наше најугроженије у мајчици Србији. Прошлонедељно дружење су улепшале мамине слатке палачинке, добро расположење и вицеви! Захваљујемо се нашим гостима Остојић Ивану, Алксандру Николићу, шармантној Соњи Улрих, Сандри Велти, Себастијану, Франчески и Немањи Митровићу! Многи су нам недостајали али надамо се да ће нам се придружити следећом приликом. Хвала Срби за Србе што постојите!“

Овом приликом желимо да се захвалим екипици из Цириха пре свега Николи и Милици која нас је обрадовала ангажовање и својом хуманошћу, треба још додати да је на вечери прикупљено 110 франака!

Повезане вести

Коментари