Хуманитарне стрелице у Нишу и овога пута погодиле право у центар!

Дана 17. aприла, у Штаб кафеу успешно је одржан још један турнир Пикадо из блока у Нишу! Овом приликом уз помоћ учесника и пријатеља организације за помоћ вишедетним породицама сакупљено је 33.000 динара!

Млади волонтери хуманитарне организације Срби за Србе, својим трудом успели су након Биоскопа из блока поново да активирају Нишлије, где су показали да енергија с претходног догађаја не само да није спласла, већ се и повећала, што показује податак да је на самом турнирну учестовало 52 такмичара!

Захваљујемо се свим учесницима, као и онима који су подржали акцију, а нису учестовали на самом турниру, што су поред сакупљених донација за најугроженије, дали подршку и допринос у ширењу свести о томе да широм Балкана постоји више десетина хиљада српских породица које живе у јако тешким условима за живот.

У изузетно пријатној и позитивној атмосфери у игри „301“, класичним системом елиминација, такмичари су поред своје хуманости показали и завидно знање у пикаду, па је турнир тек после нешто више од два сата завршен. Редослед победника је био следећи:

  1. Наташа Вукашиновић
  2. Бојан Здравковић
  3. Бојан Јовановић

Што се тиче награда за најуспешније, поред пехара и медаља, победницима су уручене и мајице које је поклонила инстаграм странице Логос.


Користимо прилику да се захвалимо медијима који су помогли у промовисању догађаја:

  • Градски портал 018
  • Јужна Србија
  • Naissus info
  • Нишке вести