01. септембра 2022.

Хуманитарне уплатнице за породицу Ердоглија из села Лозно код Ушћа уз августовски рачун за комуналне услуге ЈКП Инфостана

Почетком септембра корисницима комуналних услуга у Београду кренуле су да пристижу хуманитарне уплатнице наше организације уз августовски рачун. ЈКП Инфостан већ годинама показује корпоративну друштвену одговорност, па је пракса слања хуманитарних уплатница уз сваки рачун, чиме се даје подршка великом броју хуманитарних акција, настављена и овог месеца. Ове године, путем хуманитарних уплатница, наша организација прикупља помоћ за породицу Ердоглија из села Лозно код Ушћа. У питању је осмочлана породица која живи у нехуманих условима. План наше организације је да се обезбеде нормални услови животa за чак шест девојчица колико их је у породици Ердоглија. Сви житељи Београда, који су у могућности да помогну, жељени новчани износ могу уплатити путем уплатнице коју су добили.

До краја године остало је неколико десетина пројеката помоћи угроженим породицама. Позивамо све људе доброг срца да се донацијом прикључе хуманитарној мисији како бисмо и у овој години помогли више од 250 породица.

Повезане вести

Коментари