Хуманитарни билијар турнир у Прибоју

У суботу, 15. априла у Royal Club-y у Прибоју одржан је Хуманитарни турнир у билијару, на коме је учествовало 28 играча, а скупљено је 7.210 динара! Хуманитарно дружење је прва најава турнира у брзом шутирању тројки које ће се одржати 3. августа по други пут у Прибоју! Након невероватног успеха који је постигнут на турниру 2015. јединствени светски спортско-хуманитарни пројекат враћа се у градић на Лиму да поново пробуди дух братољубља и доброчинства! Ова година већ много обећава – сви у Прибоју знају шта је Тројка из блока, сви једва чекају да се поново окупе и да уз музику, забаву, спорт и хуманост помогну својим угроженим комшијама! Мали град великог срца дочекаће спремно лето и, по свему судећи, поново бити један од најбољих турнира у сезони. Добра воља која се могла видети на турниру у билијару буди наду и снагу за нове успехе!

Прибој брине за своје социјално угрожене комшије, то је доказао 2015. а сада наставља да доказује делима! Турнир у билијару отворио је много нових могућности, па су тако већ најављени турнири у пикаду, стоном фудбалу, и многим другим друштвеним спортским играма. Играо се билијар цео дан у центру Прибоја, а након дуге и изједначене борбе турнир је освојио Игор Милошевић, друго место био је Мерсудин Шукић, а бронзу је освојио Душан Бојовић.


Игор и Мерсудин  (прво и друго место на турниру)


Душан (бронзана медаља)

Мисија која мења свет на боље у Прибоју наставља да оставља трагове доброчинства. Добра воља рађа добре идеје и на крају и добра дела! Спремамо се за спектакл на Лиму у августу! Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује се свима који су учествовали на првом турниру у билијару, Royal Club-y и вредним прибојским волонтерима и организаторима!

Будите и ви део ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА!