Хуманитарни билијар у кафеу Фибоначи

Сезона турнира у брзом шутирању тројки још није завршена, а већ је почела сезона зимских спортова. Земун је, као и увек, један од главних савезника у борби против сиромаштва! Кафић Фибоначи био је домаћин хуманитарног турнира у билијару у суботу 4. новембра. Доста такмичара и гостију својим прилозима прикупили су 11.200 динара за социјално угрожену породицу Петровић из Рипња!

Окупило се много љубитеља ове игре, а још више људи је дошло да се упозна са радом Хуманитарне организације Срби за Србе и постане део велике хуманитарне мисије! Добро смо познати у Земуну зато што прелазимо са речи на дела, а ове године играли смо пикадо, шутирали тројке, играли фудбал и сада је дошао ред на билијар. Од кошаркашке лопте до билијарских лоптица – уз помоћ спорта мењамо свет за боље!

У Фибоначију се играла игра популарно звана ,,internacional”. Земунци који играју стално дали су прилику свима да се опробају и такмиче, али на крају су победили најспремнији. Фибоначи је популаран по квалитетном билијару и честим такмичењима које организује, а сада ће се често организовати и хуманитарни турнири! Под заставом Тројка из блока и Срби за Србе догађају се дивни успеси широм света, а све на радост социјално угрожених породица. Играо се билијар до касно у ноћ у сјајном расположењу. Хуманитарни циљ био је познат свима па су сви били испуњени зато што помажу другима. Највећи пројекат у Београду – помоћ породици Петровић – приближава се срећном крају захваљујући свима који учествују!

Победници првог хуманитарног турнира у билијару у Земуну били су:

  1. Никола Блашковић
  2. Љубомир Божовић
  3. Зоран Мијушковић

Честитамо победницима и честитамо свим хуманим Земунцима који су дошли и подржали овај турнир! Захваљујући њима, све су прилике да ће се оваква дружења поновити још много пута! Ускоро се завршава сезона такмичења у брзом шутирању тројки па прелазимо пуном снагом на зимске спортове! До тада – шаљемо СМС поруке на хуманитарни СМС број 7763!