Хуманитарни концерт за Косово и Метохију успешно одржан у Приједору

Желећи да обиљеже славу наше хуманитарне организације Светог Василија Острошког на што достојанственији начин, екипа наших волонтера из Приједора уприличила је својим суграђанима и пригодан концерт са пјесмама и играма са Космета, али и цијеле Србије.

Концерт је одржан у приједорској дворани Младост у понедјељак 13. маја био је хуманитарног карактера, а донације су се прикупљале продајом карата и путем штандова постављених у центру граду.

Дворана попуњена готово до последњег мјеста, са гледаоцима свих узраста од најмлађих до најстаријих генерација и прикупљених невјероватних 2.679,65 КМ тај дан, послали су јасну поруку својим сународницима на Косову и Метохији да их нису заборавили и да и те како саосјећају са њима и да су спремни да ускоче у помоћ кад год то буде требало.

Велику захвалност за одржавање концерта дугујемо прије свега културно-умјетничким друштвима „Младен Стојановић” и „Козара” из Приједора, „Милан Егић” из Брезичана, као и „Шареница” из Расаваца, те женском камерном хору „A Vista” из Приједора који су се одазвали нашем позиву и сами осмислили програм те вечери и без којих један овакав догађај не би био могућ. Такође, завалност иде и Општини Приједор и ЈУ Дворана Младост из Приједора на разумијевању и пруженој техничкој подршци.

Више од самих ријечи вриједе понесени утисци са концерта и надамо се да ће оваква културна дешавања прерасти у традицију како у Приједору, тако и у осталим градовима.

А слике са концерта јасно говоре да Приједор брани Косoво и Метојију!

КУД Шареница

КУД Козара

КУД Младен Стојановић 

КУД Милан Егић 

ЖКХ A Vista