Хуманитарни роштиљ у Минхену

Један од ретких, сучаних викенда у Минхену је искориштен да се група од 20-так пријатеља окупи уз роштиљ и уједно помогне својим земљацима у Србији и Републици Српској, који су погођени поплавама и прикључи се пројекту Борба против поплава који спроводи Хуманитрна организација Срби за Србе. Овом малом скупу, који је одрзан 06. јула у Минхену, су се придружили и неки пријатељи српске заједнице, тако да смо заједно скупили прилог у износу од 670 еура. Пријатно, недељно поподене, уз роштиљ и мало песме је овим добило и неки виши, хуманији карактер. Надамо се да ће ово окупљање прерасти у традицију и да ће нам се следећи пут придружити више наших познаника и пријатеља. Подели:0share

Један од ретких, сучаних викенда у Минхену је искориштен да се група од 20-так пријатеља окупи уз роштиљ и уједно помогне својим земљацима у Србији и Републици Српској, који су погођени поплавама и прикључи се пројекту Борба против поплава који спроводи Хуманитрна организација Срби за Србе. Овом малом скупу, који је одрзан 06. јула у Минхену, су се придружили и неки пријатељи српске заједнице, тако да смо заједно скупили прилог у износу од 670 еура. Пријатно, недељно поподене, уз роштиљ и мало песме је овим добило и неки виши, хуманији карактер.

Надамо се да ће ово окупљање прерасти у традицију и да ће нам се следећи пут придружити више наших познаника и пријатеља.