Хуманитарни триатлон у Теслићу

У суботу 20. маја 2017. године, у Спортском центру Радолинка, у Теслићу је отворена сезона Тројка из блока! Цео град подигао се на ноге и укључио се у мисију помоћи социјално угроженим породицама – одржани су Хуманитарни триатлон и Хуманитарни турнир у шаху! 12 екипа у триатлону, а 7 учесника у шаху прикупили су 341 конвертибилну марку за социјално угрожене породице! Такмичили смо се у четири игре: стони фудбалу, пикаду, стони тенису и шаху, борили смо се за два пехара, за најбољи пар у Триатлону и најбољег шахисту, а такмичење је било намештено да победе социјално угрожене породице! Теслић је свом снагом дочекао највећи светски спортско хуманитарни пројекат Тројка из блока, са значајном подршком скоро свих спортских клубова из тог града, и са значајном посетом у Спортској хали Радолинка.

Велика подршка стиже са свих страна, а Теслић је поставио себи циљ – да обори све рекорде у Републици Српској! Најављен је још један Триатлон и неколико догађаја, журки и хуманитарних вечери до првог турнира у овом граду који ће бити одржан 6. августа!

Прваци Триатлона:

 1. Спортинг (Мрва и Раша)
 2. Мрквица и Владо
 3. Бењо и Бошњак

Бењо и Бошњак

Спортинг

Најбољи шахисти:

 1. Труфуновић
 2. Кузмановић
 3. Перишић

Мрквица и Владо

Велика захвалност иде за све људе добре воље који су одвојили време и дошли да подрже мисију која мења будућност социјално угрожених породица на боље, а посебно нашим поносним спонзорима, донаторима, техничким спонзорима и медијима који нас подржавају.Технички спонзори:

 • Спортски центар Радолинка
 • Бањалучка пивара
 • Туристичка организација општине Теслић
 • Шаховски клуб Младост
 • Кафе бар Чарли