Хуманитарни турнир NBA2K18 у Земуну

У недељу 26. новембра у Играоници Четворка у Земуну одржан је први хуманитарни турнир у популарној игрици NBA2K18. Чак 28 играча и више од 100 гостију направили су сјајну атмосферу и скупљено је укупно 12.390 динара за социјално угрожене породице!

Спортско-хуманитарни пројекат Тројка из блока ове године отворио је врата електронских спортова – играо се ПЕС у Браће Јерковићу и у Лозници, а сада је дошао ред и на NBA2K18. Популарне игрице на Sony Play Station-y и на компјутерима окупљају нову публику која се најчешће први пут упознаје са хуманитарном мисијом која мења свет на боље. Боримо се за социјално угрожене породице на све више и више фронтова и окупљамо све више и више сабораца! Електронски спортови су веома велики потенцијал за године које долазе и све више људи се јавља са добрим идејама! Посебно је важно што се и на овим турнирима окупљају најмлађе генерације и што и сами могу да се увере да се може помоћи на много начина, кроз добру забаву и све врсте спортова!

У играоници у Земуну недељно поподне са нама провели су и наши пријатељи, популарни репери Марлон Брутал, Јован и Богдан ФТП, и момци из Психоактив Трипа. Сјајна екипа талентованих репера дошла је да подржи и ово окупљање тројкаша, а неки од њих су и учествовали у такмичењу. Тројка из блока расте сваког дана, велики пројекат Хуманитарне организације Срби за Србе постаје епицентар окупљања свих људи доброг срца!


Марлон Брутал, Урош Марковић, ФТП и Психоактив трип

Од Аустралије до Канаде, под заставом Тројка из блока освајају се победе против сиромаштва – на свим меридијанима и у свим спортовима спаја нас иста идеја и мисија! Технички спонзори Computer Land и Games спремили су за прва три места вредне награде и на тај начин додатно су увеличали први хуманитарни турнир у NBA2K18.

Хуманитарно дружење у Земуну

Због великог успеха и велике заинтересованости гејмера за овакву врсту турнира, већ се праве планови за друге игрице и нове датуме! Хвала свима који се одазвали и дошли у недељу, а посебно хвала екипи из Играонице Четворка и поносним техничким спонзорима! Честитамо шампионима који су освојили награде, а честитамо и свим такмичарима и гостима који су и самим доласком постали победници у великој борби против сиромаштва!

Шампиони: Цикси, Лука Милетић и Никола Илић