Хуманитарни турнир у малом фудбалу одржан у Буковцу

Група хуманитараца из Буковца одлучила је да 22. маја организује хуманитарни турнир у малом фудбалу на бетонском игралишту и да сав прикупљен новац уплате на рачун Хуманитарне органиазције Срби за Србе, за помоћ породицама на Косову и Метохији. Од котизација за учешће, али и донацијама хуманих људи тај дан је прикупљено 37.020 динара.

Узбудљиве утакмице и заслужено прво место односи екипа West Ham, иако је у турнир ушла са малом резервом и прву утакмицу у групи завршила нерешено иако су два пута били у заостатку. После групе у плеј офу веома одлучни и долазе до финала са разликом од 4 гола на обе утакмице те у финалу наилазе на екипу Шеги и другари. У судару титана Антонић после контре коју прави млади капитен екипе одлучује на ударац скоро са половине терене и лопта завршава у мрежи за велико водство гостујуће екипе која је успела на искуство да задржи стечену предност и заслужено односи пехар.

  1. West Ham
  2. Шеги и екипа
  3. Тика Така

Још једном хвала свим учесницима, а посебно организаторима на озбиљном послу који су направили и на лепом дружењу где су се уз помоћ свих скупила средства за помоћ нашег народа на Косову и Метохији.