Хуманитарни Васкрс у Бањи Ковиљачи!

Васкршњи понедељак, 25. април био је у знаку хуманости у Бањи Ковиљачи. Први догађај Свирка из блока хуманитарне организације Срби за Србе у овом месту одржан је у кафе пицерији Грација. Захваљујући прилозима и донацијама заједничким снагама прикупљено је 128.300 динара!

Упознавање и представљање организације почело је дан пре, на сам Васкрс када је одржан први ФестиКО у организацији удружења КлуБКО. Организација са својим члановима на фестивалу имала је штанд и две игрице пикадо и пир понг, приход од игара, као и донације прикупљали смо кроз донаторску кутију.

Сама Свирка из блока протекла је у невероватној атмосфери, окупио се велики број људи који су уживали током вечери. Надамо се да је ово само почетак хуманитарних дешавања у овом граду. Такође, велику захвалност дугујемо и бенду Севдах’н’ролл чија је донација била бесплатно свирање на догађају, али и сав бакшиш убачен је у донаторску кутију. Хвала вам од срца!

Још једном, захваљујемо се свима који су подржали први СЗС догађај у Бањи Ковиљачи! Позивамо све да наставе да нас прате и подржавају!
ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!